Arriba la 3a edició del concurs fotogràfic 'Mostra'ns el teu estiu'

Ja pots immortalitzar els millors moments de les teves vacances i participar en el concurs que organitza la Biblioteca Central de Cerdanyola fins al 30 de setembre

 

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès organitza la tercera edició del concurs fotogràfic 'Mostra'ns el teu estiu'. Un any més, des de l'1 de juliol i fins al 30 de setembre, els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran enviar les seves fotografies de les vacances més memorables d'aquest estiu.

 

 

Per a poder participar, els concursants hauran de ser persones majors de 16 anys i hauran de disposar del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Les fotografies s'hauran d'enviar mitjançant correu electrònic i les imatges que s'hi presentin han de ser inèdites i sense haver estat premiades en cap altre concurs. Fins i tot, s'hi poden presentar fins a un màxim de 2 fotografies per autor/a. L'estil és totalment lliure, per "aprofitar les vacances i immortalitzar els moments inoblidables".

 

 

El 30 de setembre a les 20.30 h finalitzarà la recepció de les fotografies. El veredicte de les imatges guanyadores d'aquesta edició es farà públic el dia 5 de novembre. Les 25 fotografies millor valorades seran exposades a la Biblioteca Central de la ciutat. El jurat encarregat d'escollir els guanyadors està format per un representant de l'Associació Fotogràfica Afocer, un del MAC i un de la BCC, i triarà 3 fotografies: un primer premi i dos finalistes. Els premiats també rebran un llibre de fotografia de gran qualitat.

 

 

Si t'agrada la fotografia i viatjar càmera amb mà, no t'ho pensis! La BBC t'anima a apuntar-te al concurs. "La fotografia no és només un record sinó el testimoni de les nostres vides". Per a més informació, consulta les bases del concurs aquí.