L’Ateneu acull les entregues dels Oscars del Comerç

El públic va veure en première l’últim capítol de la websèrie de Nadal

L’Ateneu va acollir la gala dels premis als comerços. Abans dels Oscars, el públic va veure els 6 capítols de la websèrie de Nadal, l’últim d’aquests s’estrenava i es va observar en exclusiva. L’acte va ser presentat per la Companyia Caulababa.

Els assistents van gaudir tant de la presentació com de l’últim capítol de la sèrie. L'activitat comptava amb la presència de la regidora de promoció econòmica, Carme Arché i el president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé. D’altra banda, l’actor protagonista Octavi Pujades no va poder assistir perquè estava treballant a les Illes Canàries. 

Els premis contenien 5 categories diferents que van ser votades per 1718 persones i els comerços guanyadors van ser l’Herbolari Ment Natural com a establiment més sostenible, la botiga Spa’l Gos com a millor aparador de la campanya de Nadal, Dolç i Salat by Susana com a millor campanya a les xarxes socials i Tatuajes hechos con amor com a millor atenció al client i com el millor embolcall de regals de Nadal. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.