L'Ateneu de Cerdanyola i de Sant Cugat centren la pròxima tertúlia del Fòrum Bellaterra

La xerrada tindrà lloc el 20 de febrer al Centre Cívic de Bellaterra i es debatrà sobre els dos tipus de gestió dels ateneus

Fòrum Bellaterra torna a organitzar, aquest 2020, les seves tertúlies mensuals. 'Ateneu de Cerdanyola i l'Ateneu de Sant Cugat: maneres de fer país' és la pròxima xerrada que tindrà lloc el dijous 20 de febrer a les 20 h al Centre Cívic de Bellaterra. 

L'associació cultural vol parlar aquest cop sobre els ateneus, "una entitat cultural ja molt assentada", afirma Chus Cornellana, directora del Fòrum i vocal a l’EMD de Bellaterra. Chus afirma que l'objectiu és debatre entre els dos tipus de gestió dels ateneus; des d'un ateneu de gestió pública, com és el de Cerdanyola, a un de gestió privada, com és el de Sant Cugat. 

La directora del Fòrum aclareix que aquestes dues maneres d'Ateneu són dues maneres de fer país. "Tots dos funcionen molt bé", afirma Chus. A més, la directora explica que, en certa manera, així busquen "agermanar els tres pobles de Cerdanyola, Bellaterra i Sant Cugat, un eix que ha de tenir les relacions fluides". 

Es comptarà amb la presència dels ponents Santi Morera i Ramon Camprubí, de l'Ateneu de Cerdanyola, i Àlvar Roda i Toni Ramon de L'Ateneu de Sant Cugat. La presentació de l'acte i la moderació de la tertúlia serà a càrrec de Chus Cornellana. L'entrada és lliure i el debat estarà sempre en la paraula dels assistents.

Cartell de la tertúlia