L’Ateneu proposa un estiu d’art per a infants i adults

Les inscripcions es tramitaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a partir del dilluns 31 de maig

L’Escola d’Arts de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès proposa un estiu creatiu per a infants i adults. En totes les activitats s’aplicaran les mesures antiCOVID que dictin les autoritats sanitàries.

Així, es posarà en marxa el PLANET.ART, una patrulla art-ecològica que ajudarà a la terra que "està una mica enfadada" perquè "la tenim bruta,escalfada i força avorrida d’aquests humans que no se l’estimen ni la respecten prou". A través de la dansa, la plàstica, el teatre i el circ els infants treballaran per recuperar la terra.

L’activitat es farà del 28 de juny al 2 de juliol, de 9 a 13 h. Es faran 3 grups d’infants per edats de P5 i 1r, 2n, 3r i 4t i 5è i 6è. Les places són limitades i es limitaran a 6 alumnes per grup. Podeu trobar tota la informació, documents i com inscriure’s podeu consultar-ho al següent enllaç

Els monogràfics d’estiu per a adults abasten diversos camps de les arts plàstiques. En l’apartat de ceràmica s’oferirà un Intensiu de torn, a càrrec de Xus Montoya. Pel que fa a les tècniques pictòriques Mercè Martínez proposa Elaboració d’un haiku visual. Pintura japonesa. Susana Aranda impartirà els cursos intensius d’Aquarel·la digital Tècniques mixtes amb llapis de colors

També Marutxi Beaumont proposa els monogràfics La natura com a font d’inspiració i Estampació botànica sobre paper (Ecoprint). I Natàlia Navarro dirigirà les propostes Il·lustració amb nogalina i Paisatges urbans de Cerdanyola. Pel que fa a l’art tèxtil Marutxi Beaumont presenta els cursos Brodat tradicional SashikoTapís en petit format i Brodat contemporaniMercè Martínez proposa el monogràfic Estampació i serigrafia artística.

Podeu trobar tota la informació, documents i com inscriure’s al següent enllaç

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.