Augmenta la demanda d'ajuts pel lloguer aquest 2021

L'Oficina Local d'Habitatge ha gestionat un total de 544 sol·licituds d'ajuts pel lloguer i es preveu que Cerdanyola rebrá més de 910.000 € en bonificacions

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha detectat un augment de la demanda respecte de l'any passat pel que fa a la sol·licitud d'ajuts pel lloguer. L'OLH ha gestionat un total de 544 sol·licituds d'ajuts pel lloguer en el 2021, la majoria de les quals procedeixen de la tramitació dels Ajuts al Lloguer MITMA 2021 que concedeix l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Un cop acabat el període de tramitació, d'aquestes 544 sol·licituds Habitatge n'ha gestionat 479 per als Ajuts al Lloguer MITMA, 61 per ajuts al pagament del Lloguer per a la Gent Gran de més de 65 anys i 4 ajuts per renovació. 

910.000 € en ajudes

Es preveu que Cerdanyola es beneficiï d’una dotació de més de 910.000 €, comptant les 544 sol·licituds. A aquesta xifra se li ha de sumar la tramitació de les prestacions econòmiques d’urgència que ajuden a persones que es troben una situació de vulnerabilitat econòmica i no poden assumir el pagament puntual de la renda del lloguer o les quotes hipotecàries. Actualment, més de 20 famílies s’han beneficiat per l’any 2021 d’aquesta prestació. 

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya obrirà una nova convocatòria d’ajuts al lloguer MITMA el 2022.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.