Una avaria afecta a la circulació de trens de la R4

L'avaria a l'estació d'Arc de Tiromf s'ha produït al voltant de les 9 h d'aquest dilluns i no s'ha pogut sol·lucionar fins les 13 h

Un dia més, els trens de Rodalies veuen afectada la seva circulació habitual. Aquest dilluns, una avaria a la infraestructura de l'estació d'Arc de Triomf ha sigut la causant de que els trens de les línies R1, R3 i R4 s'hi estigui prestant el servei de manera irregular.

L'avaria s'ha produït al voltant de les 10 h d'aquest dilluns al matí i, segons han informat, des d'Adif i Rodalies de Catalunya, ja s'està treballant per a la resolució de la incidència. 

 

 

Des de les 12 fins les 13 h els trens de la R4 s'han hagut de desviar per Passeig de Gràcia degut a l'avaria a l'estació d'Arc de Triomf, que també ha afectat a la Plaça Catalunya. Un cop tècnics d'Adif han reparat l'avaria, al voltant de les 13 h, s'ha recuperat la circulació habitual per les dues vies al túnel de Plaça de Catalunya.

Segons ha informat Rodalies de Catalunya, progressivament s'aniran recuperant freqüències i horaris habituals a les línies R1, R3 i R4.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.