A partir d'avui és obligatori l'ús de mascareta si no es pot mantenir la distància de seguretat

L'ús de mascareta és obligatori en persones majors de 6 anys

A partir d'aquest dijous 21 de maig, és obligatori l'ús de mascareta, en persones a partir dels 6 anys, sempre que no sigui possible mantenir la distància de seguretat interpersonal de almenys dos metres a la via pública, a espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic.

Queden exemptes de l'obligació de portar mascareta les persones que presenten algun tipus de dificultat respiratòria que pugui veure’s agreujat per l’ús de la mascareta, així com les persones per a les quals l’ús de la mascareta resulti contradictori per motius de salut degudament justificat, o que per la  seva situació de discapacitat o dependència presentin alteracions de conducta que facin inviable la seva utilització. Tampoc és obligatori utilitzar la mascareta per al desenvolupament d’activitats que per la seva pròpia naturalesa resulti incompatible l’ús de la mascareta o per causa de força major o situació de necessitat.

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper