contingut promocionat
bancsabadell logo

 

 

Banc Sabadell, al costat del sector immobiliari

El 31 de desembre va fer 140 anys que l’entitat acompanya amb èxit empreses i empresaris

Banc Sabadell vol reafirmar el seu posicionament en el segment de negocis i autònoms i continua apostant, clarament, per l'especialització de la xarxa comercial. I torna a llançar un nou conjunt de solucions sectorials, aquesta vegada, dedicada al sector Immobiliari.

Així, aquest 2022 Banc Sabadell espera estar al costat dels seus clients a través del seu coneixement expert en el segment, que ha assolit gràcies a la seva nova metodologia de treball i escolta de clients, gestors experts de la seva xarxa comercial i col·lectius i associacions professionals, per aconseguir una millor comprensió de les necessitats del mercat i una oferta sectorial que respongui aquestes necessitats i preocupacions.

Una oferta especialitzada

L'entitat financera ja ha llançat al mercat 11 ofertes diferencials el 2021 per a diversos segments com Farmàcies, Centres Mèdics, Bars i Restaurants, Gestories, Centres Docents, Autoescoles o Transports entre d'altres. I aquest 2022 inicia la seva activitat apostant per l'acompanyament al sector immobiliari.

2021 ha estat l'any de la recuperació del mercat immobiliari després d'un 2020 complicat per a l'economia general. Segons dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), el mes de setembre del 2021 ha augmentat la compravenda d'habitatges un 40,6% en comparació amb el mateix mes de l'any anterior. I els experts pronostiquen el 2022 amb una pujada sostinguda de la demanda d'habitatges, amb el permís de la pandèmia i la inflació.

El que és cert és que el sector s'ha trobat amb una evolució positiva des del maig d'aquest any i es preveu un tancament del trimestre, segons diferents informes del sector, amb dades d'operacions de compravenda intermediades similars als volums en prepandèmia.

En què consisteix la solució per al sector immobiliari de Banc Sabadell?

En aquesta ocasió el mercat immobiliari comptarà amb una solució específica per al seu sector, disponible des de principis d'any i que permetrà als negocis i autònoms del ram gestionar el dia a dia i emprendre els seus projectes de finançament de la mà d'un expert en el sector.

A través de l'oferta sectorial, els negocis immobiliaris podran accedir a un compte sense comissions i solucions de cobrament adaptades a les seves necessitats, com ara la gamma de TPVs del Banc Sabadell, que els facilitaran la reserva d'immobles, ja sigui amb el TPV Smart Phone&Sell, que permetrà la creació d'un link de pagament per enviar als seus clients per whatsapp o correu electrònic, o bé a través de la instal·lació dels TPVs Virtuals de Banc Sabadell al seu e-Commerce.

Un altre dels punts destacables de les solucions per al sector que l'entitat ha llançat són les solucions de finançament, tant per fer front als pagaments diaris en els moments vall, mitjançant una pòlissa de crèdit sense interessos, amb una única comissió d'obertura del 3%, com solucions de finançament per als projectes de digitalització de l'oficina immobiliària.

Projectes com, per exemple, fer reserves telemàtiques, programaris, ordinadors o adaptació de la web, centraletes i webcams, i que Banc Sabadell ofereix a través de la seva operativa de rènting, amb lliurament a domicili i una assegurança especialitzada a tot risc amb reposició sense franquícia, o finançament per a projectes de creixement del negoci, com ara ampliació o expansió de l'empresa o la compra d'immobles per als quals tinguin una companyia de compra/venda pròpia.

El millor acompanyament per a les empreses

Sigui quina sigui la necessitat del client, Banc Sabadell ha dissenyat un conjunt de solucions que van acompanyades d'un equip d'experts que coneixen les seves necessitats, valoren les operacions i els assessoren per trobar la solució que s'adapti millor.

Finalment, compta amb un conjunt de solucions de protecció que cobreixen des de l'assegurança multirisc de l'oficina fins a la responsabilitat civil i el subsidi en cas de ser autònom i tenir cobert allò que més li importa, el seu negoci.

Les immobiliàries que s'acostin a informar-se de les solucions que el banc ha preparat podran, a més, establir un acord de col·laboració amb l'entitat amb la qual podran treballar, mà a mà, per donar servei a la cartera de clients, beneficiant-se dels avantatges que es deriven d'aquest “unir esforços”.

Entre elles, el valor afegit que suma al seu negoci o l'acompanyament, no només als seus clients, en cada servei i producte que millor s'adapti a les seves necessitats. I també l'acompanyament al negoci immobiliari mateix, informant-lo en tot moment de cada operació o, per descomptat, la recompensa de la tasca d'apropar l'entitat bancària a més gent.

Com a suma a tot el suport ofert al sector, Banc Sabadell compta amb un nou programa d'ajuda als seus clients a través del qual els acosta les principals ajudes a què poden accedir, de manera individual i personalitzada i posa a la vostra disposició, un servei d'assessorament i tramitació de la mà de Pwc (PricewaterhouseCoopers).

Està clar que Banc Sabadell continua apostant fort per especialitzar-se en els diferents sectors clau de l'economia espanyola i que, sens dubte, posen de manifest el millor valor, l'equip de gestors comercials experts en negocis i autònoms com a part d'aquest ADN propi del Banc, amb el qual fa més de 140 anys que acompanya amb èxit empreses i empresaris sota el seu coneixement expert del món empresarial.

Pots consultar en aquest document les dades principals de les solucions per al sector immobiliari.