El Banc de Sang torna a passar per Cerdanyola per demanar donacions

La jornada es farà a l'Ateneu de Cerdanyola, situat a l'avinguda Primavera

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya, encarregat de recollir les donacions de sang dels catalans i catalanes, tornarà a passar per Cerdanyola. En l'àmbit de la campanya "Viu i fes viure", per donar sang durant l'estiu, els membres de l'entitat muntaran una nova jornada de donacions aquest dimecres 25 d'agost, a l'Ateneu de Cerdanyola.

Els interessats podran apropar-se a donar la seva sang entre les 16.30 i les 20.30 h. Tanmateix, per fer un entorn segur contra la Covid-19, el Banc de Sang demana sol·licitar cita prèvia per poder fer les donacions. Per inscriure-us, només cal entrar a donarsang.gencat.cat/ca/ i escollir la vostra franja horària.

Segons destaca l’entitat, entre juliol i agost caldran 40.000 donacions de sang per poder atendre els malalts als hospitals. Malgrat aquesta necessitat, les donacions de sang solen reduir-se tots els estius un 30% respecte a la resta de l’any, ja que les vacances alteren les rutines. Alhora, expliquen que des de l’estiu de 2019 han augmentat les transfusions de sang un 10%, i per això l’entitat diu que calen més donacions.

Els que donin sang en aquesta ocasió rebran, com a obsequi, una bossa d'estiu i un quadern d'activitats per a adults. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.