Dos bars de Cerdanyola tanquen preventivament per l'aparició d'un cas de Covid-19 entre el personal

Els dos establiments han decidit aturar la seva activitat de forma preventiva per evitar contagis

Dos bars de Cerdanyola del Vallès han anunciat que tanquen portes de forma preventiva davant l'aparició d'un cas de Covid-19 entre el seu personal. Per tal d'evitar possibles contagis, Ca l'Enric i Bodegas Chumi han decidit aturar la seva activitat fins que sigui segur per als clients.

Ambdós establiments han viscut la mateixa situació. Dos treballadors, un de cada bar, han resultat positiu de coronavirus en la prova PCR i els responsables dels establiments han decidit tancar per mantenir la seguretat dels clients i la resta de treballadors.  L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha enviat un missatge d'agraïment als dos establiments: "Vull agrair a Bodega Chumi i Ca l'Enric el seu exercici de responsabilitat social amb el cessament preventiu de la seva activitat davant un possible risc de contagi per coronavirus d'un dels seus treballadors". 

En un comunicat, des de Ca l'Enric expliquen que la resta del personal s'ha fet la prova PCR i informen els clients que, si han visitat el local en les darreres setmanes, poden comunicar-ho als CAP de Cerdanyola per saber com cal procedir en aquests casos. 

"Des que vam tornar a obrir portes, tot el nostre esforç ha anat dirigit a oferir un local segur duent a terme tota la normativa que es va posar en el nostre coneixement. L'establiment romandrà tancat fins que no estiguem convençuts de poder donar un servei segur per als nostres clients", diuen des de Ca l'Enric en el comunicat que han penjat a les xarxes socials. 

 

 

Des de Bodega Chumi també apunten que han decidit tancar el local perquè el seu principal objectiu és "garantir la salut i seguretat de tothom". "Des que es va posar en el nostre coneixement el cas positiu, hem seguit escrupulosament totes les pautes i indicacions marcades per les autoritats sanitaries", destaquen. Així, el seu local també romandrà tancat perquè el personal es faci les proves PCR i es desinfecti l'establiment.