La Biblioteca Central recupera els horaris d’hivern

La Biblioteca Central obre el curs amb diverses activitats sobre el Dia Mundial de l’Alzheimer

La Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès reprèn els seus horaris habituals d’hivern: tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h i matins de dimarts a dissabtes de 10 a 14 h. L’ampliació és efectiva des d'ahir, 6 de setembre, fins al 25 de juny de 2022, en que tornarà a començar novament l’horari d’estiu.

Pel que fa als serveis que ofereix a la població, la Biblioteca Central segueix programant totes les activitats culturals per a públics de totes les edats: contes infantils, contes per a nens i nenes de 1 a 4 anys, contes en anglès, tertúlies literàries, tertúlies en anglès, cafè filosòfic, exposicions, recitals poètics, i moltes altres iniciatives. Tot es fa mantenint les mesures de seguretat que ens marca el Procicat.

Les novetats

L’equip de la Biblioteca Central està preparant tot un seguit d’activitats relacionades amb l’efemèride de l’Alzheimer. Si bé enguany i degut a la pandèmia no s’ha pogut programar la totalitat d’activitats habituals, si que s’ha volgut fer una exposició: “Homenatge a la gent gran”, i una mostra bibliogràfica per recordar aquesta malaltia i alhora fer suport a l'Associació Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer (ACFACV). Completa la iniciativa un conte infantil especial que es farà el mateix dia 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer, titulat “El príncep que va perdre la memòria”, a càrrec del narrador Blai Senabre.

Una altra iniciativa destacada és l’exposició “Trencant el silenci”, que es podrà visitar des del 23 de setembre fins el 15 d’octubre. L’exposició tracta sobre les dones indígenes de Guatemala i la manera com s'enfronten a les diferents violències patriarcals. A càrrec de l’entitat Associació SUDS. 

Finalment, la biblioteca està treballant també en la seva aportació al Festival de Blues de Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.