La Biblioteca Central reobre la planta -1 per estudiar i accedir a Internet amb reserva prèvia

La planta -1 estarà oberta a partir del 20 de juliol

La Biblioteca Central segueix duent a terme el pla de desescalada. A partir del 20 de juliol, es reobrirà la sala -1 per a aquells adults que la necessitin com a sala d’estudis i hagin de menester el servei d’Internet. L’accés requerirà una reserva que es podrà fer a través d’un formulari que es penjarà al web de la Biblioteca Central.

Des de l'Ajuntament destaquen que les reobertures dels espais i serveis de la Biblioteca Central es fan amb totes les garanties sanitàries. Des de l'1 de juny es pot fer el retorn de documents les 24 hores del dia, a través de la bústia habilitada per aquesta tasca. Si es volen agafar documents en préstec o fer consultes, cal una cita prèvia.

Cal tenir en compte que no es pot accedir presencialment a la col·lecció i que s'ha de fer per Internet. Després de consultar el catàleg, els usuaris i usuàries han de demanar els documents a la biblioteca per correu electrònic b.cerdanyola@diba.cat o per telèfon 935 807 602. Es poden sol·licitar tots els documents que es trobin disponibles per al préstec: llibres, revistes, pel·lícules, música, etc.

Pel que fa a la demanda d’informació bibliogràfica, la Biblioteca atèn les consultes telefòniques dins de l’horari d’obertura al telèfon 93 580 76 02 o a través del mail b.cerdanyola@diba.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.