El 'Bosc Maleït' de l'Avinguda de Canaletes torna per Halloween

Es farà dissabte 29 d'octubre a partir de les 19 h al Parc de la Riera del barri

Torna una nova edició de l'activitat més terrorífica de l'any al barri de l'Avinguda Canaletes, entre les 19 i les 24 h del 29 d'octubre. El 'Bosc Maleït' és un espectacle sense ànim de lucre en què membre de l'associació es disfressen de Halloween i converteixen el Parc de la Riera en un túnel del terror per donar la benvinguda als visitants.

Com aconseguir les entrades?

El passadís és d'accés lliure a tothom de Cerdanyola i les entrades són gratuïtes. Les entrades es lliuraran el mateix dia 29 d'octubre a les 16 h fins a exhaurir existències. Es poden agafar un màxim de dues entrades per persona i els menors de 12 anys hauran de venir acompanyats per recollir la seva entrada.

Els socis de l'associació no hauran de fer cua per recollir les entrades i poden passar a recollir-les pel local de l'Associació, de dilluns a divendres de 18 h a 20 h i triar el seu horari d'entrada amb antelació. Les persones que estiguin interessades a fer-se socis, hauran d'emplenar un formulari i pagar la quota anual familiar de 15 €.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.