contingut promocionat
Tecmoon logo

 

 

Busques un bon matalàs per al teu llit?

TEC MOON t'ofereix el millor matalàs vibratori per al teu descans i la teva salut

Et costa agafar el son durant la nit? Tens malestar en tot el cos durant el dia? Mal humor? Falta de concentració? Si tens aquests símptomes, segurament estàs dormint amb un matalàs vell que no reuneix les característiques necessàries per millorar la teva salut. En canvi, si dormissis en un bon matalàs vibratori i amb escalfor, no tindries els peus freds i el teu son milloraria i la teva salut també.

  Compra el teu matalàs ara!

La vibració de tot el cos, clau per al descans

Diferents investigacions mostren que la vibració en tot el cos té molts avantatges per a la teva salut. És capaç de reduir el dolor d'esquena, millorar la força i l'equilibri en adults grans i reduir la pèrdua de massa òssia.

A més, els resultats d'un document de la revista Arthritis Research indiquen que un matalàs vibratori amb vibracions suaus durant tres hores cada nit aconsegueix reduir el dolor i la fatiga amb pacients amb fibromiàlgia.

El matalàs TEC MOON Pro S millora la teva salut. FOTO: Cedida

El matalàs TEC MOON Pro S millora la teva salut. FOTO: Cedida

L'escalfor, imprescindible per combatre la síndrome dels peus freds

D'altra banda, si vols dormir bé i trobar-te en les millors condicions l'endemà, has de tenir els peus calents. Amb l'escalfor els vasos sanguinis es dilaten i aquesta s'estén per tot el cos i l'organisme no inverteix més energia de la necessària en escalfar-se.

Segons diferents investigacions publicades en revistes científiques, la majoria de les persones que tenen els peus freds, presenten problemes per agafar el son. El 68% de les persones que pateixen insomni, tenen els peus freds. Una realitat que no només afecta les dones, població amb tendència a tenir els peus freds. També hi ha homes que no dormen bé perquè pateixen la síndrome dels peus freds.

Per millorar el teu son i la teva salut, cada vegada més persones confien en el millor matalàs vibratori.

TEC MOON Pro S, la vibració i l'escalfor que necessita el teu cos

El matalàs TEC MOON Pro S compta amb dues tecnologies exclusives que solucionen els problemes de salut amb vibració i escalfor.

La tecnologia IMS ENERGY permet un massatge per vibració que facilita el relaxament, ajuda a alleugerir l'estrès, mitigar les contractures i enfortir el sistema nerviós.

Set funcions de massatge per vibració (relaxant, analgèsic, descontracturant, propioceptiu, limfàtic, circulatori i detox) amb diferents intensitats i velocitats, controlades amb un comandament o una app mòbil, que es poden aplicar en lumbars, glutis, genolls, bessons o a tot el cos.

La tecnologia WARM FEET, clau per combatre la síndrome dels peus freds, és un sistema de termoteràpia que aporta una lleugera i agradable escalfor a la part inferior del matalàs per compensar aquesta zona del cos. D'aquesta manera, aconsegueix un equilibri tèrmic fins a 10 vegades abans i la seva pressió arterial baixa forma natural, la qual cosa facilita molt la conciliació i el manteniment del son.

TEC MOON Pro S és el primer sistema de descans i recuperació del món que amb el seu sistema de massatge i escalfor localitzada als peus et prepara per agafar el son cada nit. Un producte exclusiu d'una empresa espanyola reconeguda amb premis nacionals i internacionals per la innovació aportada al sector gràcies a les seves exclusives tecnologies i els materials basats sempre en l'evidència científica.

  Compra el teu matalàs ara!