Ca n’Ortadó i Can Llopis ofereixen la visita als seus jardins

Aquesta proposta està feta amb la voluntat de descobrir els indrets amb encant de la ciutat i fomentar el respecte al patrimoni històric

Ca n’Ortadó i Can Llopis ofereixen la visita als seus jardins, una proposta feta amb la voluntat que els ciutadans descobreixin els indrets amb encant de la ciutat i perquè es fomenti el respecte al patrimoni històric. 

El quart diumenge de cada mes i durant tot el 2023 es faran uns itineraris que connectaran Can Llopis i Ca n’Ortadó, dos jardins amb història vinculats a un temps en què Cerdanyola del Vallès va tenir una comunitat d’estiuejants important.

El recorregut comença a la porta de Can Domènech, a les 11.30 h, i s’acaba a Ca n’Ortadó. L’activitat és gratuïta amb places limitades. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès (seu de Can Domènech) o bé trucar al telèfon 935 914 130 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h).

La primera visita guiada es farà el diumenge 22 de gener i les properes seran el 26 de febrer, el 26 de març, el 23 d’abril i el 28 de maig.

Aquesta proposta és la primera fase d’un projecte per dinamitzar els jardins i parcs de la ciutat amb la voluntat de donar a conèixer la seva història i la vegetació que els caracteritza, però, sobretot, fomentar els valors cívics i el respecte al patrimoni històric.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.