La campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' busca col·laboradors

La campanya té com a la finalitat recollir joguines i llibres perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis

La campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' té com a la finalitat recollir joguines i llibres nous i no sexistes perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també puguin gaudir de la nit de Reis. Del 5 al 30 de desembre, l'Ateneu de Cerdanyola i la seu de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, habilitaran un punt de recollida de llibres i joguines.

Aquesta campanya, sogons explica l'Ajuntament, "no seria possible sense la implicació i la col·laboració del veïnat de Cerdanyola així com del teixit associatiu, empresarial i comercial". L'any anterior, la campanya va comptar amb el suport de 70 entitats, escoles, comerços i empreses, que van participar fent difusió de la campanya, fent aportacions econòmiques o donacions així com organitzant activitats de recollida de joguines.

Les entitats, empreses o comerços interessats a col·laborar en la campanya, poden enviar correu electrònic a elisabet.vidal@creuroja.org o trucant al telèfon 93 691 61 61. Es pot participar en la campanya a través de diferents accions:

  • Habilitant un punt de recollida. Aquests punts, distribuïts per diferents barris de Cerdanyola, faciliten la col·laboració del veïnat en la campanya.
  • Organitzant una activitat amb la finalitat de recollir joguines i llibres o donacions econòmiques.
  • Fent difusió de la campanya.

En l'edició anterior, 368 infants de 0 a 12 anys es van beneficiar de la campanya i es preveu que enguany un nombre semblant d'infants pugui gaudir d'un lot de regals la nit de Reis. Aquest lot consisteix en un llibre, un joc educatiu i una joguina.

Cartell de la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Cartell de la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.