La campanya ‘Una nit d’il·lusió per a tothom’ reparteix regals la nit de Reis

Els lots de regals es van repartir la Nit de Reis entre els infants de la ciutat amb problemàtiques socieconòmiques

Un any més, la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom, impulsada per la Creu Roja Cerdanyola - Ripollet - Montcada i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ha assolit la fita de repartir regals entre els infants que s’haurien quedat sense la Nit de Reis.

Des de l’1 de desembre i fins al 3 de gener, la campanya solidària ha proposat a la ciutadania moltes activitats organitzades per diferents entitats, associacions, mercats, bars, restaurants, clubs esportius, etc. Totes elles es van impulsar amb l’objectiu de recollir joguines noves no sexistes i no violentes i llibres nous.

 

Bosses amb els regals per als infants. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Bosses amb els regals per als infants. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Els lots de regals per als menuts i menudes es van repartir la Nit de Reis entre els infants de la ciutat amb problemàtiques socieconòmiques. Les famílies beneficiàries de la iniciativa són usuàries dels Serveis Socials de l’Ajuntament de la ciutat.

La regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera, valora molt positivament el resultat de la campanya que ha gestionat la Creu Roja comarcal de Cerdanyola - Ripollet - Montcada, amb una gran col·laboració de la ciutadania. “És gratificant veure i viure com, una vegada més, Cerdanyola del Vallès i la seva gent han fet possible la campanya”, destaca, afegint que la ciutat “duu la solidaritat al seu ADN”. Rivera també ha volgut agrair a tothom que ha fet possible la campanya amb la seva implicació.