Canvis en l'horari i el recorregut dels autobusos durant la Festa de Sant Martí

El servei d'autobús es veurà afectat els dies 11, 13 i 14 de novembre

El dijous 11 de novembre, festiu a Cerdanyola del Vallès amb motiu de la Festa de Sant Martí, el servei urbà d'autobusos prestarà horari de dissabte. A més, algunes línies de bus modificaran el seu recorregut per adaptar-se als talls de circulació d'alguns carrers de la ciutat.

Talls al centre

La ubicació del Mercat Medieval els dies 13 i 14 de novembre al tram de Francesc Layret entre el carrer del Foment i la plaça d’Abat Oliba afecta als itineraris de les línies 1 i 3 del bus urbà i B-7 de bus interurbà que modificaran el seu recorregut pel passeig del Pont, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle. 

Cal preveure que la ubicació del Mercat en el carrer de Sant Ramon afectarà l’accés als pàrquings que tindran entrada i sortida pel carrer de Santiago.

En moments puntuals de gran afluència de vianants a la plaça Sant Ramon pot quedar tallat al trànsit de vehicles amb afectació sobre el recorregut dels autobusos pels carrers de Sant Enric i Mare de Déu del Pilar, i desviaments per av. Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera. 

Canvis pel recorregut del Correfoc

El Correfoc té sortida el dissabte 13 de novembre a les 20.30 h des de la plaça de Sant Ramon, i continuarà el recorregut pel carrer de Sant Casimir, plaça de Sant Medir, carrer de Santa Marcel·lina, passeig de Cordelles i plaça de Francesc Layret. Afecta a les expedicions de les línies interurbanes que circulen per Sant Casimir i Santa Marcel·lina (e3, B2 i B4) que es desviaran per Francolí, carrer de Santa Anna, Camèlies, Foment i pg. Acàcies fins a l'av. Primavera. S'anul·len les parades de Santa Marcel·lina/Col·legno, Lluís Companys i Primavera/Torrent de les Flors fins que es restableixi el trànsit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.