El CAP de la Farigola només obrirà al matí i de dilluns a divendres a l'agost

Els centres de salut alternatius a la reducció dels horaris són el CAP Els Pinetons o el CUAP Cerdanyola-Ripollet

El Centre d’Atenció Primària La Farigola de Cerdanyola del Vallès modifica el seu horari d’obertura durant l’estiu. Obrirà del dilluns 1 d’agost al divendres 2 de setembre, ambdós inclosos, i de 8 a 15 h. 

Les alternatives

Fora d’aquest horari, la població serà atesa al CAP Els Pinetons (Avinguda de Catalunya, 18. Ripollet. Tel. 93 594 65 37) fins a les 20 h. A partir de les 20 h, la població pot ser atesa al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola-Ripollet, al carrer Tarragona, s/n, cantonada carretera de Barcelona, Ripollet.

També es pot trucar al 061 Salut Respon, des d’on es poden realitzar tràmits administratius i resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, s'adreçarà la població al centre de salut més adient o bé s'activarà els professionals de salut del SEM. En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.

Com programar visites?

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8 a 21h, al telèfon 93 728 44 44. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.