El Carnaval s'allarga el cap de setmana amb algunes activitats diumenge

El Museu d'Art de Cerdanyola ofereix una activitat de creació de màscares i Can Xarau acull el 'Ball de Cerdanyola

Després de la Rua de Carnaval i la festa de després amb Dj inclòs, diumenge 11 de febrer encara es podran fer algunes activitats relacionades amb Carnaval a Cerdanyola del Vallès. 

Crea la teva màscara al MAC

El Museu d'Art de Cerdanyola acull a les 11.30 i a les 12.30 h un taller familiar de creació de màscares de Carnaval, inspirades en els animals que apareixen represenntats al vitrall de la cuina de l'antiga torre d'estiueig Can Domènech. Es treballaran a través de l'ús de diferents tècniques i materials que es podran repetir a casa.

L'activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, especialment al familiar (infants a partir de 6 anys). Les places són limitades i cal inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès o bé trucant al telèfon 935 914 130 en horari d’atenció al públic (de dimarts a dissabte de 17 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h).

Ball de Carnaval a Can Xarau

El mateix diumenge a partir de les 18 h es farà una edició especial del Ball de Cerdanyola al Pavelló Municipal Can Xarau-Paco Arpide, amenitzat amb la música en directe de l'Orquestra Saturno. El ball és gratuït i obert a tothom, tot i estar especialment pensat per la gent gran de la ciutat. A més, es convida a anar disfressat.

El Carnaval s'allarga el cap de setmana amb algunes activitats diumenge

El Carnaval s'allarga el cap de setmana amb algunes activitats diumenge

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.