El Casal Popular La Flama obre les portes recordant a 'Txiki' Paredes

La inauguració serà el proper diumenge 24 de setembre amb un homenatge a Jon “Txiki” Paredes, un dinar popular i sobretaula musical amb concert i punxa-discos

El diumenge 24 de setembre inaugurarà el Casal Popular La Flama de Cerdanyola. La benvinguda al nou espai autogestionat de la ciutat s’iniciarà a les 14:00h amb l’obertura de les portes del Casal (C/Escoles, 12) i la inauguració d’una sala amb el nom de Jon ‘Txiki’ Paredes, l’antifeixista afusellat pel franquisme fa 48 anys Cerdanyola.

Un cop feta la inauguració, es celebrarà un dinar popular a la plaça Frederica Montseny i durant la tarda hi haurà concert de Subversions, grup de versions revolucionàries, i tancarà la jornada la sessió de ska clàssic de les Rude Girl Club.

L’accés als diferents actes és totalment lliure tot i que pel dinar cal fer reserva mitjançant el formulari que l’entitat té a les seves xarxes socials (@laflamacasal).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.