contingut promocionat
catalonia fundacio creactiva logo

 

 

'Catalonia Fundació Creactiva destaca els beneficis de l'espai natural per als residents

L'entitat valora la possibilitat que tenen els seus residents de córrer, pedalar o caminar, en un entorn extraordinari. Fer-ho en grup, arribar per descansar i xerrar de l’aventura

Llevar-se al mig de la natura de la serra de Collserola els fa gaudir del clima, de la fresca que els donen els arbres, els sons dels ocells, l’olor de terra mullada quan plou. Gaudeixen d’un aire més pur i net que els beneficia la salut.

Mirar per les finestres i veure’s envoltats d’arbres, moltes vegades font de relaxació i inspiració, les finestres més que això són marc de quadros naturals que es van transformant amb els canvis d’estació.

Els passejos per l’entorn es transformen en una gimcana on poden trobar grans tresors com són els bolets, cireres d’arboç, arítjol, pinyes, fulles... Que més tard, moltes vegades les agafen per crear diferents coses com decoració.

Anar fent parades per les diferents fonts, veure l’arquitectura de les poques cases i ermites.

La fauna, que a vegades els ve a visitar i des de les finestres poden observar com els porcs senglars, els conills, les guineus, els ocells...

La possibilitat de córrer, pedalar o caminar, en un entorn extraordinari. Fer-ho en grup, arribar per descansar i xerrar de l’aventura.

La tranquil·litat, la màgia de gaudir, de l’aquí i de l’ara, sense pressa.

Què més es pot dir de l'entorn... espai natural o d’un paisatge de postal.  Catalonia Fundació Creactiva.