El CEM Cerdanyola inaugura un nou rocòdrom en una jornada solidària

El Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola va recaptar dissabte 400 euros en suport de La Marató de TV3

El Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola va celebrar el passat dissabte 16 de desembre una jornada festiva i solidària per a l'entitat. A partir de les 10 h al local del Carrer del Remei es va fer la inauguració d'un nou rocòdrom, un open biketrial i un dinar popular. La recaptació de 400 € per haver participat en cadascuna de les activitats es destinarà a la causa de la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Portes obertes al rocòdrom

Entre 300 i 400 persones van participar en la jornada. A partir de les 12.30 h es va inaugurar oficialment el nou rocòdrom, en què l'entitat ha estat invertit en els últims tres anys i mig. L'espai consta d'un monòlit per escalada amb corda en TopRoc, una zona d'entrenament boulder amb 2 parets per a tots els nivells, una zona d'entrenament d'escalada artificial, una paret d'escalada amb tecnologia led (Shinywall 20º) i una zona de maniobres amb corda. També inclou una zona de gimnàs perquè socis i equips de competició puguin fer entrenaments físics.

La jornada de portes obertes de dissabte va servir per a mostrar la ciutadania l'activitat del club, que des del mes d'octubre, està fent activitats de lleure extraescolar a la tarda, dimarts i dijous de rocòdrom, i dijous de bike trial.

Inauguració del nou rocòdrom del CEM Cerdanyola. FOTO: Núria Puentes

Inauguració del nou rocòdrom del CEM Cerdanyola. FOTO: Núria PuentesA la inauguració hi van assistir el president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, la veguera de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya al Vallès Oriental i Occidental, Maria Teresa Feliu i el sotsveguer Salvador Berdajin i Sánchez. En l'àmbit local hi va assistir l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, el regidor d'esport Òscar Pons i representants del grup municipal d'Esquerra Republicana.

Biketrial i fideuada

També per a col·laborar amb la Marató de TV3, una trentena de persones van participar a l'open de biketrial al bikeparc de Cerdanyola, on es van habilitar tres zones expressament per a l'esdeveniment.

Open de biketrial del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

Open de biketrial del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

Al migdia, aproximadament 140 persones van participar en la fideuada popular, també amb inscripció solidària. Durant la jornada també es va aprofitar per a recol·lectar una bona quantitat de joguines i llibres per a la campanya 'Una nit d'il·lusió per a tothom'.

Dinar popular del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

Dinar popular del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

Més info: Comença la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'

El cap de setmana de festivitat va tancar diumenge al matí amb la tradicional Marxa Nòrdica de Nadal del CEM, en què un any més es va portar el pessebre al Puig de la Guàrdia. 

Marxa Nòrdica de 2023 del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

Marxa Nòrdica de 2023 del CEM Cerdanyola. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.