El Cementiri Municipal amplia horaris per Tots Sants

S'amplia l'horari de visita del Cementiri Municipal durant els dies previs a l'1 de novembre, a més dels trajectes de la línia urbana SU1

La festivitat de Tots Sants de l'1 de novembre s'apropa, i amb això, el Cementiri Municipal amplia el seu horari en dies puntuals.

Els dies 23, 24, 30 i 31 d’octubre, a més del mateix 1 de novembre, el cementiri no tancarà al migdia i es podrà visitar de les 8.30 a les 19 h. La resta de dies, el 25, 26, 27, 28 i 29 d’octubre i el 2 de novembre, l'horari matinal serà de les 8.30 a les 12.30 h i de les 14 a les 17 h a la tarda.

D'altra banda, el 31 d’octubre i 1 de novembre, la Creu Roja oferirà supor responent a l’afluència de visitants que s'espera durant aquests dies. Així mateix, el diumenge 1 de novembre, la línia urbana SU1 tindrà servei especial amb horaris de dissabtes i recorregut fins al Cementiri Municipal.

 

Es faran sortides des de Passeig d´Horta (CAP) a les 8.30 h i cada hora fins a les 19.30 h amb pas aproximat pel cementiri, sentit Can Coll al minut 45 de cada hora. També es podrà agafar el bus des de Carretera d’Horta (Can Coll) a les 9.02 h i cada hora fins a les 20.02 h amb pas aproximat pel cementiri, sentit CAP al minut 08 de cada hora.

Control de les mesures Covid-19

Per segon any consecutiu, les visites al cementiri estaran marcades per les mesures de prevenció davant la Covid-19. Les persones visitants del cementiri hauran de fer ús de la mascareta quan no es pugui mantenir la distància d’1,5 metres entre persones no convivents. També hauran de seguir una higiene freqüent de mans.

La funerària Truyols Serveis Funeraris, com entitat adjudicatària del servei integral del Cementiri Municipal, reforçarà el personal que controlarà l’accés al recinte i informarà i vigilarà que es compleixin les mesures d’higiene i ús de la mascareta, garantint el subministrament de gel hidroalcohòlic.