Centenars de cerdanyolencs reben la Setmana Santa en el Diumenge de rams

Aquest diumenge 10 d'abril s'ha fet la tradicional processó i la benedicció de rams a la parròquia de Sant Martí

Cerdanyola dona la benvinguda a Setmana Santa celebrant el Diumenge de rams a la plaça de l'Abat Oliba. Es recupera així el programa habitual d'aquestes festes, després de dos anys d'adaptacions a causa de la pandèmia. La parròquia de la Mare de Déu del Roser ha fet la seva particular processó i benedicció a les 11.30 h, a l'avinguda Espanya. 

Processó i benedicció de rams en el diumenge de rams de Setmana Santa. FOTO: Nora Muñoz Otero

Processó i benedicció de rams en el diumenge de rams de Setmana Santa. FOTO: Nora Muñoz Otero

Més info: FOTOS: Diumenge de rams a Cerdanyola

Benedicció i processó de rams

Centenars de cerdanyolencs amb els seus rams i palmes han assistit aquest diumenge 9 d'abril a la processó de rams, que ha sortit a les 11.20 h de la parròquia de Sant Martí. Encapçalada per quatre escolans, l'ase i el mossèn Juan Carlos Montserrat, ha fet el recorregut previst passant pel passeig Cordelles, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sant Ramon fins afer la mitja volta a la plaça de Joan Pau II.

Un cop la processó ha arribat a les portes de la parròquia, el mossèn ha fet un discurs als prop de 900 assistents rememorant la festivitat i recordant al poble ucraïnès. Tot seguit s'ha procedit a fer la benedicció dels rams i palmes, i s'ha llegit un apartat de l'evangeli. Per últim, s'ha fet la missa a dins de l'església. 

Aquí es pot consultar la resta de programació de la parròquia de Sant Martí

Dimecres Sant

La festivitat religiosa continuarà dimecres 13 d'abril amb la processó de Jesús Natzaré, amb un recorregut més llarg que la primera: sortirà a les 19 h passant per la plaça de Joan Pau II, el carrer de Sant Iscle, les avingudes Primavera i Catalunya, el carrer Francesc Layret i tornarà a la plaça de Joan Pau II. 

Processó i benedicció de rams en el diumenge de rams de Setmana Santa. FOTO: Nora Muñoz Otero

Processó i benedicció de rams en el diumenge de rams de Setmana Santa. FOTO: Nora Muñoz Otero

Dijous i divendres Sant a la parròquia del Roser

En Dijous Sant hi haurà l'Hora Santa a la parròquia de la Mare de Déu del Roser. En Divendres Sant, el Via Crucis sortirà, a les 10 h, de la parròquia del Roser i passarà per l'avinguda Espanya, el carrer de Sant Casimir, el carrer de Sant Ramon i acabarà  a la plaça de Joan Pau II. A les 17.45 h del mateix dia es farà la processó de Jesus CaptiuVerge del Dolor i Sant Joan. Passarà pel carrer de Sant Iscle, les avingudes Primavera i Catalunya, el carrer Francesc Layret i tornarà a la plaça de Joan Pau II. 

Aquí es pot consultar la resta de programació de la parròquia del Roser

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.