Cerdanyola celebrarà la Diada amb els Castellers, sardanes i ofrenes florals

L'acte institucional començarà a les 10 h a la plaça Onze de Setembre

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitza l'acte institucional per celebrar la Diada Nacional de Catalunya el pròxim 11 de setembre. L'acte comptarà amb la tradicional ofrena floral, un pilar dels Castellers, l'actuació de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) i una ballada de sardanes.

Com ja és tradició, l'ofrena i la celebració es faran a la plaça Onze de Setembre, al passeig de Cordelles. L'acte començarà a les 10 h amb un pilar d'honor dels Castellers de Cerdanyola. Tot seguit, la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès interpretarà el Cant de la senyera i després s'iniciarà l'entrega de les ofrenes florals d'entitats, associacions i partits polítics. Per finalitzar les ofrenes, es farà l'ofrena institucional a càrrec de l'alcalde, els portaveus dels grups municipals i els regidors del consistori. 

A continuació, la Banda i la Coral de l'AMCV interpretaran Els Segadors i l'alcalde Carlos Cordón farà una intervenció davant els assistents. Per tancar l'acte es farà una ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola amb la música de l'AMCV. 

 

Horaris de l'acte de la Diada

10 h Pilar d'honor dels Casteller de Cerdanyola

10.10 h Interpretació del Cant de la senyera a càrrec de la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

10.15 h Inici de les ofrenes florals de les entitats, associacions i organitzacions polítiques

10.45 h Ofrena floral institucional a càrrec de l'alcalde, els/les portaveus dels grups municipals i els/les regidors/res de l'Ajuntament

Interpretació d' Els segadors a càrrec de la Banda i la Coral de l'AMCV

11 h Intervenció de l'alcalde

11.05 h Ballada de sardanes a càrrec de l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola

Actuació de la Banda i la Coral de l'AMCV

11.30 h Fi de l'acte

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.