Cerdanyola celebrarà la Diada amb cultura popular i la tradicional ofrena floral

La plaça Onze de Setembre acollirà l'acte institucional el pròxim dilluns 11 de setembre

Cerdanyola del Vallès celebrarà la Diada de Catalunya el pròxim dilluns 11 de setembre amb un acte institucional. L’acte comptarà amb la tradicional ofrena floral, un pilar de Castellers de Cerdanyola, l’actuació de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) i una ballada de sardanes. 

Programa de l'acte institucional

Els actes de la Diada es faran a la plaça Onze de Setembre, al passeig de Cordelles, a partir de les 11 h. Castellers de Cerdanyola farà el tret de sortida, i tot seguit, la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès interpretarà ‘El Cant de la senyera’ (11.10 h). A les 11.15 h les entitats, associacions i organitzacions polítiques de la ciutat faran les seves ofrenes florals.

L’ofrena floral institucional a càrrec de l’alcalde Carlos Cordón, l’equip de portaveus dels grups municipals i els regidors de l’Ajuntament serà a les 11.45 h, i just després, la Banda i la Coral de l’AMCV cantaran ‘Els segadors’. Tot seguit, es farà la intervenció de l’alcalde (11.55 h), i per acabar, l’AMCV en conjunt amb l’Agrupació Cultural Sardanista tancaran l’acte amb una ballada de sardanes (12 h).

Mobilització a Barcelona

Un any més, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) local organitza sortides en autocar fins a Barcelona per assistir a la manifestació en favor del moviment independentista a Barcelona. Els tiquets van sortir a la venda al juliol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.