Cerdanyola Comerç i Serveis critica que el nou carril bici s'ha implantat sense consultar el comerç

L'associació alerta que els comerços no tenen espai per fer càrregues i descàrregues

L'associació de comerciants Cerdanyola Comerç i Serveis es mostra crítica amb la forma com s'ha implantat el nou carril bici al carrer de Francesc Layret. L'entitat assegura que l'Ajuntament de Cerdanyola no va informar el veïnat ni els comerços de la zona abans d'instal·lar el carril, el dissabte 16 de juliol.

Cerdanyola Comerç i Serveis alerta que els establiments del carrer s'han quedat sense espai per fer càrregues i descàrregues, les quals "ja havien de fer de forma precària i perillosa ocupant un dels dos carrils de circulació". Ara es troben sense espai suficient al carrer i demanen, com a mesura urgent, que l'Ajuntament habiliti places de càrrega i descàrrega al carrer de l'Ave Maria i al carrer del Foment.

"La nostra Associació dona suport a totes les iniciatives destinades a assolir una mobilitat sostenible, però sempre comptant, o com a mínim informant d'aquestes iniciatives, per tal de tenir totes les opinions i recollir propostes dels afectats", assegura l'entitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.