Cerdanyola Comerç i Serveis reelegeix a Xavi Olivé com a president i renova la seva junta

L'associació de comerciants també inclou novetats per fer propostes als comerços locals

L'associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha reelegit a Xavi Olivé com a president de l'entitat de comerciants i ha renovat la junta que l'acompanyarà fins al 2028. Una de les novetats de la pròxima etapa de l'associació és la creació de comissions temàtiques per assessorar els comerços associats. 

El dilluns 17 de juliol, l'entitat va celebrar una assemblea extraordinària en la qual es va aprovar per unanimitat l'equip que forma la nova junta. Així, el fotògraf cerdanyolenc Xavi Olivé (Xavi Olivé Fotògrafia) continuarà com a president de Cerdanyola Comerç i Serveis, càrrec que va assumir l'any 2013 quan es van fusionar les diferents associacions de comerciants que existien a la ciutat. 

La nova vicepresidenta de l'associació és Susana Sánchez (DiS), la tresorera és Nieves Collado (Llibreria Éfora) i la secretaria, Núria Nájera (Llibreria Lilliput). La junta la completen els vocals: Cristina Cano (Meeting Point), Yolanda Flores (Centre Òptic Cerdanyola), Joan Prófumo (Tempo di Vino), Fanny Segura (Tot Cabell) i Eva Ramón (El Tastet). Per una altra banda, Marta González és la gerent i dinamitzadora, mentre Marta Aguilera és la responsable de xarxes socials.

Durant l’Assemblea es va fer un reconeixement a la Cristina Bustamante (Nens i Nenes) i Ramon Estradera (Ramon Estradera Perruqueria), que han exercit de vicepresidenta i tresorer respectivament des dels inicis de l’associació, i que abans d’això ja feia anys que treballaven a les respectives associacions de comerciants.

També es va aprovar la creació de comissions temàtiques per fer propostes obertes als associats que estiguin interessats en els àmbits de la comunicació i les xarxes socials, la campanya de Nadal i la Fira de Comerç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.