Cerdanyola commemora el Dia Internacional de les persones amb Diversitat Funcional

Les activitats programades des de l'Ajuntament s’han adaptat a la situació per la Covid-19 i es faran de manera online

El dijous 3 de desembre Cerdanyola commemorarà, un any més, el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat/Diversitat Funcional. Les activitats programades des de l'Ajuntament s’han adaptat a la situació per la Covid-19 i es faran de manera online. 

L’objectiu és sensibilitzar, donar veu i fer visible al col·lectiu de persones amb discapacitat/diversitat funcional. L’Institut Banús participarà en la commemoració d’aquest dia i s’està treballant el manifest d’aquest any per després elaborar petits vídeos amb les aportacions de l’alumnat envers les persones amb discapacitat. Els vídeos es podran visionar al web de l’Ajuntament

També seran set les escoles que participaran en la proposta Pintem la diversitat del programa Cerdanyola Educa. Enguany, l’activitat consistirà a explicar un conte sobre la diversitat i la posterior elaboració de dibuixos per part dels alumnes. Una vegada acomplida l’activitat, els dibuixos seran exposats al públic.

També es convida a la ciutadania a què durant el dia es posin un llacet blau per donar més visibilitat al Dia Internacional. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.