Cerdanyola commemorarà el Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama

S'ha preparat un programa d'activitats els dies 19, 20 i 21 d'octubre

Després de l'aturada per la pandèmia, Cerdanyola del Vallès es torna a sumar a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama. Aquest cop, la jornada es commemora amb un programa d'activitats organitzat conjuntament per l'Ajuntament i l’entitat Manualitats Solidàries Cerdanyola i amb la participació de l'Escola de Dansa Roger’s, Batúcamela, Casa de Aragón i PEM Guiera.

Tres dies d'activitats

El Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama és el 19 d'octubre, però a Cerdanyola es faran activitats fins al dia 21. L’activitat Al Guiera ens movem de rosa obrirà el programa d'actes el dijous 19 d'octubre de 10 a 13 h al Parc Esportiu Municipal Guiera, on també hi haurà instal·lada una paradeta de manualitats solidàries a càrrec de l’entitat MSC (Manualitats Solidàries Cerdanyola). El mateix dijous, a les 19h es durà a terme l’acció Vestim un banc de rosa per a tu a la plaça de Francesc Layret a on també actuarà Batúcamela. Seguidament, a les 20h, es farà la lectura del manifest davant de l'Ajuntament de Cerdanyola, que quedarà il·luminat com a mostra de suport a la lluita contra el càncer de mama. Un concert del cantautor cerdanyolenc, Ramon Sauló, tancarà els actes.

El divendres 21 d'octubre l’Escola de Dansa Roger’s, a partir de les 18h, durà a terme una Masterclass Solidària a les seves instal·lacions a on també es durà a terme el Taller d’autoexploració mamària No tinguem por d’explorar els nostres pits.

La plaça de l’Abat Oliba serà l’escenari de les activitats programades el dissabte 21 d’octubre. Al llarg del matí, de 10h a 15h, MSC tindrà una paradeta de manualitats solidàries i una taula amb activitats infantils. A les 11:30h està prevista l’actuació dels Tambors de la Casa de Aragón de Cerdanyola. A les 12h es tornarà a fer la lectura del manifest i seguidament també es repetirà el Taller d’autoexploració mamària No tinguem por d’explorar els nostres pits. La matinal finalitzarà amb una Mostra de Dansa Solidària i Animació de Ball a càrrec de l’Escola de Dansa Roger’s que inclourà una autoexploració de mama ballant Ay Mama de Rigoberta Bandini

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.