Cerdanyola Empresarial s’ofereix a l’Ajuntament per a la reactivació econòmica de la ciutat

Cerdanyola Empresarial vol ajudar a dur a terme punts com el Pla de Millora de Polígons o la creació de l’Oficina de Promoció Empresarial

El dimecres 2 de desembre es va celebrar una nova sessió de la Taula de Reactivació Econòmica i Social de Cerdanyola del Vallès, tal com ha explicat Cerdanyola Empresarial en un comunicat. L'associació del sector empresarial destaca que ha ofert el seu suport a l'Ajuntament per posar en marxa els punts acordats que encara no s'han dut a terme, com el Pla de Millora de Polígons o la creació de l’Oficina de Promoció Empresarial.

Des de Cerdanyola Empresarial expliquen que en la trobada telemàtica de la Taula de Reactivació es va fer balanç de les mesures que es van proposar al mes de maig, es va avaluar el grau de compliment i se'n van proposar d’altres.

En nom de l’entitat, Lluís Sisquella va oferir el suport de Cerdanyola Empresarial a l’Ajuntament per a diversos punts que encara no s’han dut a terme, com el Pla de Millora de Polígons, la implantació de la finestreta única empresarial i la creació de l’Oficina de Promoció Empresarial. En aquest sentit, Sisquella va demanar reunions urgents amb els responsables municipals de les àrees implicades, que van acceptar l’oferiment de col·laboració, tot i explicar que ja hi estan treballant.

Igualment, Sisquella va reclamar la creació d’una Taula sobre el tribut metropolità, com s’ha fet en ciutats veïnes, un tribut que va qualificar “d’injust perquè grava la propietat i que només es bonifica pel que fa a habitatges, però no nau industrials, per exemple”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.