Cerdanyola Empresarial se suma a la campanya de cribatge amb test d'antígens

La campanya es farà els dies 15, 16 i 17 i cal reservar hora prèviament

L'associació d'empresaris Cerdanyola Empresarial se suma a a la campanya de cribratge massiu amb tests d’antígens per al Covid-19 que promou l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis. La campanya es farà els dies 15, 16 i 17 i serà gratuïta per als associats i de pagament -25 euros- per a la resta de la ciutadania reservant hora prèviament.

Afegint-se a la iniciativa, Cerdanyola Empresarial ofereix un test d'antígens gratuït per empresa Si una empresa vol més d’un test, el preu serà de 18’25€ per prova addicional. El preu per al públic en general és de 25€. Cal fer reserva prèvia d’hora a la web www.testcerdanyola.cat

La jornada de tests ràpids es farà divendres, dissabte i diumenge vinents, a la plaça de l’Abat Oliba, de 9 a 14h i de 15 a 20h.

Les proves, que es faran en dues carpes amb personal qualificat, són del tipus nasso-faríngec. El temps de lliurament de resultats serà d’uns 20 minuts i es farà via SMS per evitar l’espera. Amb cada test, es donarà un certificat conforme s’ha fet, si surt negatiu. En el cas que sigui positiu, s’aplicarà un protocol pactat amb els responsables COVID del Catsalut de la Regió Metropolitana Nord.

Comerç segur, ciutadania segura

La campanya l’han batejat com a Comerç segur, ciutadania segura, i s’ha pensat per detectar possibles casos positius i controlar casos assimptomàtics per evitar contagis, però també perquè la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions. Comerç segur, ciutadania segura compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola i l’assessorament dels responsables mèdics de la ciutat i de la Regió Metropolitana Nord en matèria de la COVID19.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.