Cerdanyola participa en la 7a trobada anual Innpulso Emprende

Cerdanyola ha presentat l’empresa Planet Biotech, una spin-off sorgida de la investigació del CSIC al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) de la UAB

Cerdanyola del Vallès ha participat en la setena edició d’Innpulso Emprende, esdeveniment on es premien les iniciatives més innovadores dels municipis que formen part de la Red Innpulso. La trobada d'enguany, celebrada a l'espai Bilbao Exhbition Centre de Barakaldo, s'ha centrat en l'Agenda Urbana Espanyola.

Planet Biotech, una spin-off sorgida de la UAB

En aquesta ocasió hi han participat 38 ciutats representades per polítics i tècnics que s'han reunit amb les pimes, micropimes i startups o projectes més innovadors que han estat seleccionades per cadascuna de les ciutats. Cerdanyola ha comptat amb la presència de Cristina Padilla, regidora de Promoció Econòmica, i Conchi Martínez, regidora d’Innovació, que han presentat l’empresa Planet Biotech, una spin-off sorgida de la investigació del CSIC al Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG) de la UAB i que va estar representada per Andrea Giordano. 

L’empresa centra la seva activitat en el desenvolupament de productes dissenyats per mitigar els efectes de la crisi climàtica a l'agricultura. La tecnologia pionera en què es basa Planet Biotech està inspirada en els mecanismes naturals de resiliència que les plantes utilitzen per lluitar contra les condicions adverses de temperatures i manca d'aigua.

Agenda Urbana Espanyola

La 7a edició d'Innpulso Emprende ha girat al voltant de l'Agenda Urbana Espanyola, que contribueix alhora a la localització i consecució dels 17 Objectius de l'Agenda 2030, ja que permet aterrar-los i adaptar-los a la realitat local i regional a través de 10 Objectius Estratègics. Els eixos en què s’han posat èmfasi són el desenvolupament econòmic, social, la governança intel·ligent i territori.

Més info: El ple municipal aprova l’Agenda Urbana 2030

 

Projectes guanyadors

Enguany, s’han lliurat dos premis. El del projecte més innovador en l'àmbit de la Innovació Social i Urbana, que ha estat per Bio2Coat, de Terrassa, i al projecte més innovador en l'àmbit de la Innovació Tecnològica, en què ha estat guardonada Alba Emission Free Energy d’Abanto Zierbena. A més, s’ha lliurat una menció especial a l’empresa més influencer, que ha recaigut a Minifundkid, de Dos Hermanas, per haver generat la difusió i la interacció més grans en xarxes socials durant els dies previs a la jornada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.