Cerdanyola recorda les víctimes dels atemptats de l'11M a Madrid

L'Ajuntament ha commemorat el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha commemorat l'11 de març, Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme. La data coincideix amb el 18è aniversari dels atemptats de 2004 a Madrid, on van morir 193 persones i més de 2.000 van resultar ferides.

L'acte de record s'ha fet aquest divendres 11 de març al monument commemoratiu dels atemptats a diferents estacions de tren a Madrid. S'ha fet un minut de silenci amb l'assistència de l'alcalde Carlos Cordón, regidors i exregidors de PSC, ERC, Ciutadans, En Comú Podem, Junts per Cerdanyola i PP, així com ciutadans de la ciutat que s'han afegit a l'acte commemoratiu.

"Els actes de terrorisme propaguen ideologies de l'odi que fereixen, fan malbé i maten milers de persones innocents cada any", diu el manifest que s'ha llegit en l'acte. El text també destaca que sovint, les víctimes del terrorisme se senten oblidades i abandonades, i l'Ajuntament insisteix en recordar-les: "Ho fem avui 11 de març, aniversari d'un sentiment col·lectiu de dolor. Però també l'aniversari de la nostra fortalesa com a societat, de la nostra capacitat de resistència quan estem units".

Placa i monument en record a les víctimes dels atemptats de l'11M a Madrid. FOTO: Mónica GM

Placa i monument en record a les víctimes dels atemptats de l'11M a Madrid. FOTO: Mónica GM

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.