Cerdanyola recorda les víctimes del terrorisme amb motiu de l'aniversari de l'11M

L'Ajuntament ha commemorat el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

L'Ajuntament de Cerdanyola ha commemorat el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, aquest dissabte 11 de març, amb un acte solemne. La data coincideix amb el 19è aniversari dels atemptats de 2004 a Madrid, on van morir 193 persones i més de 2.000 van resultar ferides.

L'acte institucional s'ha fet a les 13 h al monument commemoratiu dels atemptats a Madrid. S'ha fet un minut de silenci amb l'assistència de l'alcalde Carlos Cordón i representants del PSC, ERC, Ciutadans, En Comú Podem, Junts per Cerdanyola i PP, així com ciutadans de la ciutat que s'han afegit a l'acte.

"Els actes de terrorisme propaguen ideologies de l'odi que fereixen, fan malbé i maten milers de persones innocents cada any", diu el manifest que s'ha llegit en l'acte. L'Ajuntament insisteix en recordar les víctimes que sovint se senten oblidades i abandonades: "Ho fem avui 11 de març, aniversari d'un sentiment col·lectiu de dolor. Però també l'aniversari de la nostra fortalesa com a societat, de la nostra capacitat de resistència quan estem units".

Ofrena floral durant l'11 de març.

Ofrena floral durant l'11 de març.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.