Cerdanyola recupera les patrulles conjuntes de Mossos d’Esquadra i Policia Local

Les patrulles mixtes de Mossos d'Esquadra i Policia Local s'havien aturat durant la pandèmia

El divendres 29 d’octubre es van reprendre les patrulles mixtes entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local a Cerdanyola del Vallès, un servei que havia quedat aturat com a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19

"Aquest servei, que fa anys que funciona i que havia quedat aturat per la pandèmia, té com a objectiu reforçar la seguretat de proximitat amb la ciutadania i el teixit comercial de la ciutat", expliquen des del consistori. 

La patrulla mixta, formada per un agent del cos dels Mossos d’Esquadra i un agent de la Policia Local patrullen per les zones comercials de Cerdanyola com són l’avinguda de Catalunya, el carrer de Sant Ramon i Sant Martí, el passeig de Cordelles, els mercats setmanals de Serraperera i Les Fontetes o la zona de l’Estació de la Renfe, entre d’altres. "En el seu patrullatge, s’adrecen directament als i les comerciants entrant als establiments per recollir de primera mà les seves demandes i/o preocupacions en temes de seguretat i poder fer un abordatge conjunt per tal de donar resposta a les seves necessitats", assenyala l'Ajuntament. 

A més, el consistori destaca que el servei de patrulles conjuntes entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local també pretén augmentar la percepció de la seguretat ciutadana i transmetre consells bàsics de seguretat a la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.