Cerdanyola ret homenatge a la centenària Consol Amblas Soldevila

L'alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera, van visitar el dissabte a Consol Amblas Soldevila, qui complia cent anys

Consol Amblas Soldevila va complir cent anys el dissabte 23 de setembre i ho va fer acompanyada de tota la seva família. A més, també va rebre la visita i homenatge de l'alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera. Tots dos van tenir l'oportunitat de fer entrega a la centenària d'un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l'alzina centenària de Cordelles.

Consol Amblas Soldevila va néixer el 23 de setembre de 1923 a La Pobla de Lillet, un petit municipi de la comarca del Berguedà. Allà, els pares de la Consol regentaven la Cantina del Clot del Moro de la fàbrica de ciment Aslan, reconvertida en l'actualitat en un museu. La Consol viu a Cerdanyola des de fa vint anys a on comparteix la seva vida amb els seus dos fills, quatre néts i quatre besnéts, tots ells presents a la festa que li van oferir el dissabte per celebrar al costat de familiars i amics els seus cent anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.