Cerdanyola subvenciona amb 22.000 € projectes locals d'inclusió social i econòmica

L'Ajuntament de Cerdanyola signa convenis de col·laboració amb l'Església Evangèlica Baptista, la Fundació Barcanova i la Els Xiprers

L’Ajuntament de Cerdanyola ha signat convenis de col·laboració amb tres entitats socials de la ciutat: l'Església Evangèlica Baptista, la Fundació Barcanova i la Els Xiprers. La col·laboració promoguda per la regidoria de Benestar Social suposa una despesa a l'Ajuntament de 22.000 euros que es destinaran a subvencionar projectes amb les entitats beneficiàries. 

Distribució d'aliments

L'Església Evangèlica Baptista rebrà un import de 10.000 euros per tirar endavant el projecte Adquisició d’aliments, que atendrà les famílies amb necessitats extremes a la ciutat distribuint menjar de manera coordinada amb els Serveis Socials Municipals

Inclusió social

Amb la Fundació Barcanova s’ha signat un conveni per a desenvolupar el projecte Activitats d’inclusió social: transport adaptat per accedir als recursos comunitaris, durant l’any 2022. L'Ajuntament hi destinarà 8.000 euros per ajudar la fundació a fomentar la inclusió social i potenciar el desenvolupament individual de les persones amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda. Per complir els objectius s’han programat activitats utilitzant serveis i recursos comunitaris.

Qualitat de vida per a tothom

Finalment, a partir del projecte Envelliment actiu que executarà la Fundació Els Xiprers, es pretén millorar la qualitat de vida dels usuaris corregint la seva disfunció del moviment a través de programes específics d’intervenció creats per un especialista en fisioteràpia. L’Ajuntament hi contribueix amb una subvenció de 4.000 euros.

Els Xiprers se centra a atendre persones diagnosticades d’autisme, psicosi infantil d’evolució severa i trastorns greus de la personalitat a partir dels setze anys d’edat. L’atenció consistirà en fomentar i difondre el seu reconeixement com a ciutadans, afavorint la seva inserció social i el respecte dels seus drets, amb una atenció digna i suficient per aconseguir un nivell de vida equiparable al de la població en general.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.