Cerdanyola tindrà dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

El passeig Acàcies serà la ubicació dels equips de recàrrega, que formaran part de la xarxa metropolitana de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha començat les obres per instal·lar dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al passeig Acàcies. Es tracta de dos punts exteriors amb una potència total de 104 kW que es podran fer servir en dues de les places d’estacionament en bateria del passeig Acàcies, a tocar de l’avinguda Primavera.

Un dels punts serà de recàrrega ràpida amb CA amb dos connectors tipus CSS i una previsió de potència de 60 kW. I l’altre serà un punt de recàrrega semiràpida o lenta amb CA amb dos tipus de connectors: dos de Base Mennekes i dos Schuko. En total la potència total d’aquest punt de recàrrega serà de 44 kW.

La instal·lació de les dues electrolineres s’emmarca en el conveni de col·laboració entre l’AMB i l’Ajuntament de Cerdanyola per a la instal·lació, explotació i manteniment de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquest conveni contempla, a banda dels punts de recàrrega del passeig Acàcies, una electrolinera i una fotolinera més al municipi. La seva ubicació definitiva està pendent de que la companyia distribuïdora informi favorablement de la disponibilitat de potència als punts escollits.

La xarxa metropolitana de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics està en plena expansió i la previsió és que disposi de 58 electrolineres i 12 fotolineres abans d’acabar el 2024.

Paral·lelament, l’Ajuntament té prevista la instal·lació de dos punts més de recàrrega de vehicles elèctrics, un d’ells al carrer del Camp les obres del qual s’iniciaran pròximament i un altre pendent de confirmar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.