Cerdanyola i el Vallès Occidental, en risc d'incendi

Les condicions meteorològiques actuals incrementen el risc d'incendi

Cerdanyola del Vallès i la comarca del Vallès Occidental es troben entre els nivells alts i moderat de risc d'incendi. Els nivells de risc s'actualitzen diàriament, però el municipi ha començat la setmana en risc moderat i amb el Pla Alfa activat per Protecció Civil en Nivell 1.

Les condicions meteorològiques actuals fan que el risc d'incendi afecti bona part de Catalunya. Durant el cap de setmana dels dies 25 i 26 de març, el risc ha estat més alt que durant aquesta nova setmana. Actualment, Cerdanyola està en nivell 1 del pla d'alerta de Protecció civil.

En els municipis que es troben en nivells alt i extrem (nivells 2 i 3), es prohibeix o es restringeixen determinades activitats susceptibles de provocar incendis forestals, com ara la possibilitat d'encendre foc, la realització d'activitats esportives, de treballs forestals o d'activitats agrícoles i l'ús de barbacoes en les àrees de lleure existents, podent, fins i tot, restringir l'accés als principals massissos muntanyosos.

L'estat diari del risc d'incendi en pot consultar al web de Protecció Civil.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.