La cerdanyolenca Elisabet Nolla, nominada com a Cuinera Revelació per Madrid Fusión

Elisabet Nolla és la cap de cuina del Restaurant Normal dels germans Roca

La cuinera cerdanyolenca, Elisabet Nolla ha estat nominada com a Cuinera Revelació de l'any per Madrid Fusión, un dels principals congressos de referència en el sector de la gastronomia. Nolla és la cap de cuina del restaurant Normal (Girona), fundat pels germans Roca.

"Amb una cuina que és Terra, mare, femella, matriarcal, testimoni generacional des de l’àvia Angeleta a la Montserrat fins a les noves generacions amb la nostra cap de cuina, l’Elisabet Nolla", diu la presentació del restaurant al seu web. La cerdanyolenca es va formar al Celler de Can Roca i va arribar a ser segona cap de cuina. "Ella encén i lidera la cuina d’aquesta cantonada normal de Girona amb professionalitat, passió i compromís excepcionals", destaquen des del restaurant Normal.

 

El premi Cuiner Revelació de Madrid Fusión ha premiat al llarg dels anys figures destacades de l'escena gastronòmica actual com Dabid Muñoz, Ricard Camarena, Rodrigo de la Calle o Óscar Calleja. El jurat està format per una vuitantena de crítics gastronòmics. El veredicte s'anunciarà el 30 de març durant el congrés.

En l'edició d'aquest 2022, els nominats són: Carlos Hernández del Río del Restaurante ConSentido (Salamanca); Xosé Magalhaes i Lydia del Olmo del Restaurante Ceibe (Ourense); Juan Viu, del Restaurante Viu i del Bar Barrunto (Barbate, Cádiz); Alex Paz i Olga García, del Restaurante Fuentelgato (Huerta del Marquesado, Cuenca); Pedro Aguilera del Restaurante Mesón Sabor Andaluz (Alcalá del Valle, Cádiz); Elisabet Nolla del Restaurant Normal (Girona); Paco Villar i Sole Torres, del Restaurante Terra Olea (Córdoba) i Adrián San Julián del Restaurante Yume Gastro (Avilés, Asturias).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.