La ciutadania pot participar en la redacció del reglament de la Zona Taronja

El servei de la Zona Taronja està en període de proves fins que s'aprovi el reglament

Fins al 20 de gener, la ciutadania de Cerdanyola del Vallès pot enviar les seves propostes respecte al servei i reglament de la Zona Taronja d'aparcament. El servei va entrar en funcionament l'1 de setembre de 2021, però està en període de proves fins que s'aprovi el seu reglament. 

Des del 10 de gener de 2022, està oberta la fase de consulta pública prèvia a l’elaboració del reglament de la Zona Taronja. Durant aquest període, la ciutadania pot aportar la seva opinió i/o suggeriments. Les persones i/o entitats que vulguin fer alguna aportació ho poden fer mitjançant una instància genèrica i registrant-la a la Seu Electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana

Període de prova

El ple municipal de maig va aprovar la suspensió de la prestació del servei d’estacionament amb control horari limitat ‘Zona Blava’ amb data del 31 de juliol i a partir de l’1 de setembre va entrar en funcionament la Zona Taronja amb estacionament igualment limitat en el temps (màxim 90 minuts) però gratuït a partir de l’1 de setembre. 

"El sistema d’estacionament de la Zona Taronja segueix fomentant la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local i ho fa sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania", destaca l'Ajuntament de Cerdanyola. Amb la implantació de la Zona Taronja, el consistori assegura que es vol garantir "una correcta rotació de l’espai públic i conèixer la demanda global, potenciar l’activitat de la ciutat i també evitar les indisciplines i parades irregulars".

Aquí es pot consultar el Document de consulta prèvia a l’elaboració i aprovació del reglament del servei de la Zona Taronja.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.