Clece inicia una campanya d'inserció laboral de dones víctimes de violència masclista

L'empresa ha posat el focus en la contractació de dones víctimes de violència masclista

L'empresa Clece, gestora de la nova residència de Cerdanyola del Vallès, Clece Vitam, ha portat a terme una campanya amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra aquest 25 de novembre, amb l'objectiu d’aconseguir la simbòlica xifra de cinquanta contractacions de dones víctimes de violència masclista durant el mes de novembre. El programa ha tingut tant d'èxit que actualment ja són 130 les dones víctimes de violència de gènere que han trobat, a Clece, una nova oportunitat, 29 d'elles a Catalunya.

"A Clece, estem molt orgullosos de l'èxit d'aquesta iniciativa amb la qual hem pogut ajudar a 130 dones víctimes de violència de gènere en una situació complexa i de gran vulnerabilitat. És important destacar que aquesta no és una campanya puntual, sinó que apostem per la inserció laboral d'aquest col·lectiu des de fa anys, ja que creiem que un lloc de treball pot ser la clau que marqui la diferència perquè aquestes persones puguin donar un tomb a la seva vida i sentir que recuperen el control de la mateixa", destaca Purificació González, directora de Recursos Humans de Clece.

Clece posa en relleu que més de 9.300 empleats de l'empresa pertanyen a col·lectius en risc d'exclusió. En el cas de les dones víctimes de violència de gènere, al setembre de 2020, eren 249 dones les que formaven part de la plantilla. Després de la campanya duta a terme durant el mes de novembre, actualment Clece compta amb 379 dones pertanyents a aquest col·lectiu vulnerable.

 

Col·laboració amb entitats i organitzacions

Des de Clece també destaquen que l'empresa i les seves filials treballen i col·laboren amb més de 350 associacions i entitats socials tant a Catalunya com a nivell estatal per impulsar la inclusió laboral de persones en risc d'exclusió social.

"En el cas d'aquest projecte, dut a terme durant el mes de novembre, les 29 contractacions al territori català no haurien estat possibles sense el suport i l'ajuda d'entitats com Fundación Ared, Safareig, Fundación Ana Bella, Grameimpuls, Prohabitatge, Creu Roja, Servei d'Inserció Laboral Meridiana, Fundació Intermèdia i Fundación Integra, entre d'altres", assenyalen des de Clece.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.