El Col·lectiu Ronda organitza una xerrada sobre les targetes revolving

El producte financer ha estat considerat abusiu per diverses sentències judicials

La cooperativa Col·lectiu Ronda realitzarà una sessió informativa el proper dijous 30 de gener per a totes les persones interessades o afectades per les anomenades ‘targetes revolving’. L’acte tindrà lloc a la seu de l’entitat a la rambla de Montserrat de Cerdanyola a les 18 h. Des de Col·lectiu Ronda tenen l’objectiu de donar a conèixer aquest producte financer que nombroses sentències han considerat abusiu i usurari.

Les targetes revolving, tal com expliquen des de Col·lectiu Ronda, són un tipus de targeta de crèdit que funciona de manera similar a una pòlissa. En el moment de contractar-la, la targeta permet pagar o disposar d’una determinada quantitat fins al límit establert. El producte financer es considera excessiu pels interessos aplicats injustificats i per la manca de transparència per part de les entitats a l’hora d’explicar el seu funcionament i veritable naturalesa.

Per assistir a la sessió informativa és necessari reservar plaça. Cal enviar un correu electrònic a comunicacio@cronda.coop i indicar el nom i el telèfon. La xerrada és gratuïta i tindrà lloc a la seu de l’entitat a Cerdanyola.