Els col·lectius vulnerables poden entrar gratuïtament a les piscines davant l'onada de calor

Entre divendres 15 i diumenge 17, infants, embarassades, gent gran i persones amb diversitat funcional tenen entrada lliure a les piscines de Cerdanyola

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa diverses mesures davant l'onada de calor que afecta la ciutat aquests dies. Una de les iniciatives és permetre l'accés gratuït a les piscines municipals per als col·lectius vulnerables: infants menors de 16  anys, embarassades, persones majors de 65 anys i persones amb diversitat funcional. 

Més info: Es tanquen espais de Collserola davant l'alt risc d'incendi a Cerdanyola

Piscines gratuïtes

Tenint en compte l'informe redactat per la secció de Protecció Civil, l'Ajuntament ha decidit que, entre divendres 15 i diumenge 17 de juliol, les piscines d’estiu del Turonet, Bosc Tancat i Montflorit permetran l’accés gratuït als col·lectius vulnerables entre les 10 h i les 19 h. 

Espais amb aire condicionat

A més, l’Ajuntament facilitarà l’accés dels col·lectius més vulnerables a espais amb aire condicionat durant les hores del dia amb temperatures més elevades. Aquests refugis climàtics estaran ubicats als centres cívics de Banús, Fontetes, Montflorit, Serraparera i Turonet. Els horaris d'obertura seran:

  • Centre Civic Banús: dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h i diumenge de 16 h a 20 h
  • Centre Cívic Fontetes: dissabte de 16.30 h a 20 h i diumenge de 16 h a 20 h
  • Centre Cívic Turonet: dissabte i diumenge de 10 h a 21 h
  • Centre Civic Montflorit: dissabte i diumenge de 10 h a 21 h
  • Centre Cívic Serraparera: dissabte i diumenge de 10 h a 13.30 h i de 16.30 h a 22 h

Una altra de les mesures preses ha estat la de garantir la gratuïtat del bus urbà a tota la població entre divendres 15 i diumenge 17 de juliol entre les 10h i les 19h.

"Durant aquesta també s’incrementarà la vigilància sobre els col·lectius més vulnerables des dels departaments municipals competents", assenyala el consistori, des d'on destaquen que "l'Ajuntament informarà de l'evolució de l'onada de calor a través de les seves xarxes socials, web i mitjans de comunicació municipals". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.