Collserola presenta un mapa amb la xarxa de camins del parc natural

El mapa recull els 400 quilòmetres de pistes, camins i corriols i promou l'accés des dels diferents municipis que envolten Collserola

El Parc Natural de la Serra de Collserola compta amb un nou mapa el qual recull l'extensa xarxa de camins que proposa el nou Pla Especial, amb vora de 400 quilòmetres de pistes, camins i corriols. D'aquesta manera, el mapa promou l'accés al parc des dels nou municipis del seu voltant i hi prioritza l'accés amb transport públic.

Aquesta nova eina té per objectiu descriure la xarxa de camins disponibles per a les activitats d'ús públic a Collserola i els equipaments i serveis per a la visita. A més, recull els quines són les bones pràctiques que cal seguir-hi durant la visita.

Amb tot, el mapa ha nascut arran de l'entrada en vigor del Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat), que vol ordenar l'ús del parc. Es pot recollir als centres del parc o accedir-hi en línia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.