Collserola viu el Nadal més calorós dels últims cent anys

Les temperatures a Cerdanyola van superar els 20 graus durant el dia de Nadal

Collserola ha assolit la temperatura més alta en un dia de Nadal des de que hi ha dades, el 1914. L'Observatori Fabra va registrar una màxima de 22,1 graus el 25 de desembre. No va ser l’únic registre rècord en un desembre. També ho va ser la temperatura mínima (15,7º) i fins i tot la temperatura mitjana (17,8º), la més alta assolida en un dia d’hivern a Collserola. Tot plegat va convertir el 25 de desembre en un dia primaveral i, fins i tot, es va poder veure gent a les platges de Barcelona prenent el sol.

Calor al Vallès Occidental

Cerdanyola del Vallès i la comarca també van viure un Nadal especialment càlid. El 24 de desembre es van registrar 21,7 graus a l'estació meteorològica de Sabadell-Parc Agrari, mentre la temperatura màxima del 25 de desembre va ser de 22,6°C. L'altra estació meteorològica pròxima a Cerdanyola, situada al CAR de Sant Cugat, també va registrar màximes superios als 20 graus. El 24 de desembre de 2021, la temperatura màxima a la zona es va situar al voltant dels 14 graus.

Tot i això, aquest 27 de desembre la temperatura ja ha començat a baixar i les temperatures màximes han caigut fins al 17.8 °C, i les mínimes s0han situat al voltant dels 10 graus, segons dades de l'estació de Sabadell. Així, la previsió pels últims dies de l'any a Cerdanyola indica sol, algunes hores de núvols i temperatures més baixes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.