Comença la Festa Major de Bellaterra fins al 17 de setembre

Consulta aquí tota la programació de les activitats

A partir d'aquest dijous 14 de setembre ha començat la Festa Major de Bellaterra. El tret de sortida va ser l'habitual concert del conservatori de Bellaterra, que aquest any han fet conjuntament amb Marian Barahona i Trio David Pastor.

A partir de divendres 15 començarà el gruix d'activitats de la Festa Major. Segons explica Bellaterra Diari una de les activitats més destacades pels infants seran els inflables, que estaran instal·lats a la plaça del Pi a partir de les 17 hores, i pels més petits – d’1 a 5 anys -, a la mateixa hora hi haurà un espectacle de música en família al Centre Cívic (plaça Joan Maragall).

També a la tarda, una masterclass de cocteleria i les activitats esportives de futbol i zumba ocuparan la graella de programació. Totes aquestes activitats es realitzaran a la plaça del PI i al Centre Cívic. A partir de les 20 començarà la tertúlia “40 anys de Festa Major”. Divendres també serà la nit del pregó a càrrec de la jove bellaterrenca Mariona Catafal, abans de la música de la Banda Neón i DJ ReMover que s’allargarà fins les 04 hores del matí

 

Dissabte amb més esport, més música i la baixada de carros

El dissabte 16 começarà a partir de les 10 h amb activitats esportives a la plaça del Pi, que seguiran amb la cursa infantil de 200 metres i la cursa absoluta de 5 quilòmetres. Abans de dinar, la classe oberta de Lindy Hop i la ballada de swing posaran la nota músical del matí. A la tarda, la baixada de carros al carrer de Sant Pantcràs serà una de les activitats més destacades del dia. 

 

El Grup Escolta, els gegants i la paella ompliran les activitats de diumenge

El diumenge 17 tancarà la Festa Major. El dia començarà amb una gimcana organitzada pel Grup escolta a les 10 h a la Font de la Bonaigua. La ballada de gegants i la Marxing Band a les 13.15 h serviran per a agafar gana, abans que comenci el concurs de paelles i fideuàs a les 13.30 h a la plaça del Pi. La Holi Fest tancarà la Festa Major d'aquest any a les 17 h posant color a Bellaterra.

Podeu consultar totes les activitats de la Festa Major de Bellaterra a continuació o al web de l'EMD.

El programa ha estat elaborat per una comissió integrada principalment per representants de la Unió de Veïns de Bellaterra, joves bellaterrencs, tècnics de l'EMD i membres del govern de l'EMD. La comissió ha comptat també amb la col·laboració de les entitats de Bellaterra que participen en la festa organitzant activitats.

La Festa Major de Bellaterra se suma, un any més, al protocol de ciutat: Per unes festes lliures de violències heteropatriarcals. A més a més, la festa comptarà amb un Punt Lila a la plaça del Pi durant les nits de divendres 15 i dissabte 16 de setembre de 23 a 4 h.

 

Programació de les activitats

 

Divendres 15 de setembre

17 h. Música en família

17h. Tarda d'inflables

17.30 h. Tarda Jove amb futbol al carrer

18 h. Classe oberta de zumba

20 h. Masterclass de cocteleria

20 h. Tertulia fòrum de Festa Major

21 h. Sopar de 'food-trucks'

22.30 h. Pregó a càrrec de la bellaterrenca Mariona Catafal

23.30 h. Concert de la Banda Neón

1.30 h DJ ReMover

 

Dissabte 16 de setembre

10h. El moviment és vida

10h. Activitats esportives infantils

10h. Mercat vintage solidari

11 h. Cursa popular infantil

11.30 Cursa popular absoluta

12 h. Classe Oberta de Lindy Hop

12.30 Ballada de Swing i vermut

13.30 h. Dinal de 'food-trucks'

18 h. Baixada de Carros

19.30 h. Cursa de patinets

21 h. Sopar de 'food-trucks'

22.30 h. Concert del grup SÓNORS

24 h. DJ Perotutehasvisto

 

Diumenge 17 de setembre

10 h. Gimcana del Grup Escolta

12.30 h. Missa de Festa Major

13.15 h. Ballada de gegants i Marxing Band

13.30 Concurs de paelles i fideuàs

16 h Entrega de premis del concurs

17 h. Fi de festa amb Holi Fest

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.