Comença la temporada d'estiu de patis oberts de les escoles

Els patis de les escoles Saltells, Les Fontetes i Sant Martí inauguren temporada dissabte 2 i diumenge 3 de juliol amb tallers

Aquest cap de setmana ha començat la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts. Actualment disposen de pati obert les escoles Saltells, Xarau, La Sínia, Les Fontetes i Sant Martí. El seu horari d’ús és de dilluns a diumenge de 17.30 a 20.30 h i els dissabtes i diumenges de 10.30 a 13.30 h. Tres d'aquestes escoles acullen tallers el cap de setmana. 

Activitats d'inauguració

Per tal de rebre la nova temporada, el dissabte 2 i el diumenge 3 de juliol es duran a terme tres tallers a càrrec de Circ de Jocs i serà als patis de les escoles Saltells, Sant Martí i Les Fontetes. Al pati de l’escola Les Fontetes es s'ha fet el Taller d’Aqüeductes el dissabte a partir de les 10.30 h. El treball en equip i la han estat claus per a superar el taller i aconseguir fer un bon ús de l’aigua en cadascun dels moments de la vida quotidiana. 

Al pati de l’escola Saltells el dissabte i al pati de l’escola Sant Martí el diumenge, a partir de les 10.30 h, es farà el Taller Circ Funky Experience. En aquest taller, a ritme de la música dels 70 i 80 es treballaran diverses tècniques de circ (malabars, equilibris, etc) amb les persones que hi participin.

El projecte de patis oberts

El projecte de patis oberts forma part del Pla Educatiu d’Entorn – Pla de Millora de les Oportunitats Educatives i té pretén “promoure la cultura del lleure, ampliar i optimitzar espais públics de convivència i oferir espais de trobada i joc aprofitant les instal·lacions escolars”, segons l'Ajuntament de Cerdanyola

Els grups que planifiquin activitats organitzades podran fer una reserva de l’espai al consistori, a través d’una instància i així tindran prioritat respecte les activitats espontànies que puguin sorgir.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.